Impresii GALA SANATATII

Acad. Prof. Dr. Ioanel Sinescu, Preşedintele Asociaţiei Române de Urologie:

Gala Sănătăţii este o iniţiativă absolut pozitivă, îi stimulează pe oameni şi oferă recunoaştere calităţilor oamenilor din lumea medicală prin intermediul criteriilor obiective, fie ele practice, fie teoretice, fie academice, publicistice, fie de cercetare.

Gala Sănătăţii are ca scop promovarea tututor valorilor şi încurajarea celor care caută modele în a urma exemplul personalităţilor de marcă din lumea medicală.

Prof. Dr. Florian Popa, Rector al Universităţii de Medicină şi Farmacie “Carol Davila”:
Sarcina mea a fost foarte ușoară pentru că, după cum vedeți, sunt oameni cunoscuți, oameni a căror posibilitate de evaluare nu poate fi contestată. Pentru mine, Sănătatea Media Group face un efort deosebit în a încuraja în această perioadă dificilă eforturile unor colegi sau organizații care au participat la acest concurs.

Marius Filip, medicul şef al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate
Gala Sănătăţii este un eveniment complex care pune în lumină, valoarea personalităţilor din lumea medicală din România.
Vlad Tica, vicepreşedintele Colegiului Medicilor din România :
Vă felicit încă o dată pentru EXCELENTA Gală organizată. Vă mulțumesc pentru onoare, surpriză și trăire.

Dan Mircea Enescu, managerul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii“Grigore Alexandrescu” din Bucureşti:

Gala Sănătăţii scoate la lumină doctori dedicaţi care zi de zi cu pasiune şi devotament fac nişte sacrificii uriaşe ca să poată să salveze vieţile pacienţilor.
Conf. Univ. Dr. Cristian Celea :

Organizatorii Galei Sănătăţii au adus o notă majoră în zona PR-ului din medicina românească prin evidenţierea clară a dinamicii acestui domeniu.

Gala Sănătăţii scoate în evidenţă personalităţile meritorii care şi-au pus profesionalismul în slujba promovării sănătăţii.

Gala Sănătăţii este cea mai importantă manifestare din lumea medicală care reuşeşte să îi stimuleze pe medici să se încadreze în zona de performanţă.

Gala Sănătăţii are puterea şi menirea să scoată în evidenţă personalităţile din acest domeniu şi este un eveniment mult aşteptat de lumea medicală şi de jurnaliştii din România.

Organizatorii Galei Sănătăţii se află în topul jurnalismului profesional medical.


Gheorghe Peltecu, Managerul Spitaluli Clinic de Obstetrică şi Ginecologie Filantropia din Bucureşti :

Evenimentul a fost un gest frumos care conduce la coeziunea corpului medical, este o sămânța de speranță ca în viitor, acest sistem și medicii care îl alcătuiesc vor fi mai apreciați. Mă bucur că am participat la un eveniment așa grandios, care a pus în lumină talentele medicinei românești. Am avut ocazia să reîntâlnesc vechi colegi de breaslă și să aflu noutăți despre realizările lor. De asemenea, am fost plăcut surprins că ați invitat și politicieni la eveniment, poate așa vor conștientiza faptul că în România există medici și spitale mai bune decât în străinătate.

Florin Dumitru Mihălţan, Președintele Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Bucureşti:

M-a impresionat foarte tare faptul că ați reușit să reuniți la Gala Sănătății toate numele medicale importante din România. Premiul pentru cea mai bună campanie de informare publică în domeniul sănătăţii înseamnă recunoașterea muncii celor pe care îi reprezint. Nu am cuvinte să le mulțumesc celor peste 800 de pneumologi pentru munca lor.

Cezar Irimia, Preşedintele Federaţiei Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer-FABC:

Evenimentul Gala Sănătății a fost organizat într-un mod profesionist. Se vede că nu a fost un eveniment făcut de dragul de a mai bifa o etapă, ci se vede foarte clar că în spatele acestei organizări sunt oameni bine pregătiți și mai ales adevărați profesioniști. Dacă ar fi să descriu evenimentul, aș avea numai cuvinte la superlativ de spus. Premiul pentru cea mai implicată asociaţie de pacienţi mă motivează să duc mai departe ceea ce am început în urmă cu 11 ani. Sper ca evenimentul să continue și să mă număr iarăși printre invitați.

Dragoș Stanciu, vicepreşedintele Colegiului Medicilor Dentişti din România:

Gala Sănătății este un eveniment realizat la standarde științifice și spirituale înalte și plecând de la această premisă, pot spune că evenimentul s-a desfășurat în condiții perfecte, așa cum deja ne-am obișnuit.

În ceea ce privește persoana care a organizat întregul eveniment, Simona Maria Vlădica, am numai cuvinte de laudă, este o persoană deosebită care a reușit să pună în valoare calitățile celor premiați, cât și valoarea celor care au ieșit pe locurile II și III. Și nu sunt singurul de care are această părere, am vorbit cu multe prsoane de la Gala care au avut numai cuvinte de laudă legate de organizare și modul de desfășurare a întregului eveniment.

Mi-a plăcut foarte mult și partea artistică a evenimentului, drept pentru care nu am putut să plec acasă fără să cumpăr unui dintre tablourile din cadrul expoziției. În ceea ce privește premiul pe care l-am primit, nu pot să spun decât că mă mândresc cu diploma pe care am primit-o. Vă mulțumesc.

Dr. Marian Burcea, director general la Casa de asigurari OPSNAJ

Gala Sănătății reprezintă de acum un eveniment major și important, prin reunirea celor mai importante personalități din domeniul medical și nu în ultimul rând a unor instituții medicale ce fac progrese remarcabile în ceea ce privește medicina de vârf. Datorită Galei Sănătății reușim să ne cunoaștem și să recunoaștem valorile medicinei românești. Organizată excelent, într-o locație de excepție, pentru mine a însemnat o adevarată sarbatore a medicinei românești.

Elena Miclea, Director Executiv SOS Infertilitatea:

Suntem onorați că am putut participa la Gala Sănătății și am câștigat premiului pentru cea mai implicată asociaţie de pacienţi. Uitându-mă la componența juriului am realizat că până și simpla candidatură și faptul că proiectul nostru a trecut pe sub ochii acelor persoane cu extrem de multă influență în sistemul de sănătate din România este deja o victorie. Mă bucur că am putut să fiu preț de câteva minute printre personalitățile lumii medicale românești.

Adriana Turea, Radio România Actualități

Nu mă așteptam să câștig. Acest premiu mă obligă să realizez și mai multe lucruri pe viitor. Până acum m-am bazat echilibru în realizarea materialelor, dar mai ales pe ascultătorii mei pentru că am vrut să-i fac să înțeleagă ce este acolo și ce este important pentru ei.

Maria Culescu, Preşedinte ASOCIAŢIA M.A.M.E:

Mulțumesc Galei Sănătății pentru recunoașterea muncii noastre. Pentru noi contează foarte mult acordarea acestui premiu.

Prof. Dr. Konstantinos Giatras, Directorul General al Athena Hospital Timişoara
Vă mulţumim pentru organizarea extradordinară de care aţi dat dovadă pe parcursul acestui eveniment, suntem onoraţi de premiul câştigat şi motivaţi să continuăm dezvoltarea serviciilor medicale oferite.
Mă simt mulţumit şi onorat de această recunoaştere care este o stimulare pentru a realiza şi mai multe lucruri în viitor pentru binele pacienţilor. Mă gândesc, de altfel, şi la creşterea calităţii actelor medicale pe plan naţional.

Cornelia Liliana Ștefănescu, Șef Cancelarie CCIR:

Felicitari deosebite pentru desfășurarea celei de-a treia ediții a Galei Sănătății. Salutăm demersul dumneavostră care subliniază importanța pe care o alocați valorilor din sănătate. Ne-ar face o deosebită plăcere să ne alăturăm dumneavostră în organizarea ceremoniei de recunoaștere a valorilor din sănătate din 2012.

Alina Ciovlică,  Manager Radioterapie Gral Medical:

Întreaga echipă ONCOFORT ține să vă mulțumească pentru aprecierea pe care ne-ați oferit-o și se înscrie încă de pe acum, sub însemnul calității în actul medical, la reușite de excepție și pe viitor, la nenumărate șanse la viață oferite pacienților afectați de cea mai gravă maladie a momentului.

Vasile Barbu, Preşedintele Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia Pacienţilor:

Felicit inițiativa de a organiza un astfel de eveniment care cuprinde toate sectoarele din domeniul sănătății. Consider că este cel mai important eveniment pentru atragerea personalităților. A fost o adevărată atmosferă de gală, având o prezență numeroasă, la care au participat adevăratele personalități, oameni care muncesc mult, oameni de excepție.

Dan Pletea, Preşedintele Asociaţiei Studenţilor şi Medicilor Voluntari:

Sunt medic la început de drum și m-a onorat invitația la Gala Sănătății, un eveniment de bun gust, cu oameni de elită, reuniți într-o locație elegantă, precum este cea de la Palatul Parlamentului. Premiul pentru cea mai activă asociaţie a studenţilor la medicină reprezintă o mândrie pentru munca depusă din 2007 până în prezent. Deviza noastră este: “Sănătatea este mai valoroasă decât orice avere.”

Sandra Alexiu, Secretar Societatea Naţională de Medicină a Familiei:

Mulțumesc organizatorilor pentru că ne încântă în mod constant cu o astfel de gala în care sunt premiate valorile medicine românești. Este foarte important pentru noi că suntem în sfârșit priviți în mod egal printre celelalte specialități medicale și că am avut ocazia să îi vedem premiați pe specialiști din diverse categorii profesionale de medicină.

Dr. Petru Armean Manager la Spitalul “Prof.Dr.Th.Burghele”:

Organizarea evenimentului a fost de excepție. Juriul de asemenea a fost ales cu grijă, fiind format numai din profesori recunoscuți în domeniul medical. Câștigarea locului I pentru Spitalul Burghelele denotă faptul că managementul spitalelor din România este pe drumul cel bun, colegii mei au înteles faptul că trebuie să-și schimbe atitudinea față de pacienți.

Dorin Toma, Preşedintele Societăţii Studenţeşti de Chirurgie din România:
Evenimentul a fost foarte bine organizat și cu o importanță enormă având în vedere că au participat importante nume ale medicine românești. De asemenea este o satisfacție pentru noi că am câștigat un premiu care simbolizează recunoștința pentru tot ce am făcut până acum.
Andreea Vrenescu, Vicepreședinte pe Probleme Externe, Societatea Studenților Mediciniști Iași:
Am fost foarte impresionată de aploarea pe care o are Gala Sănătății prin prisma numeroaselor personalități din domeniul sanitar care au participat la eveniment. Premiul pe care l-am primit a avut un impact pozitiv asupra noastră și constituie un factor motivant pentru creșterea performanței și competenței. A fost întradevăr un eveniment bine organziat și Societatea Studenților Mediciniști Iași s-a simțit onorată pentru a că a fost nominalizată și a câștigat un premiu în cadrul acestei competiții.

Daniela Moșoiu, Director de Educație Strategie și Dezvoltare Națională în cadrul Fundației Hospice “Casa Speranței”:

Există trei aspecte care țin de demnitatea unui neam: respect pentru trecutul și martirii săi, recunoașterea valorilor și modelor actuale și credința în Dumnezeu. Gala Sănătății a avut dorința să recunoască și să promoveze prin premiile sale valorile din domeniul medical. A fost o bucurie să particip pentru că am primit un premiu, dar și pentru că am aflat ce preocupari și ce realizări au colegii din alte dicipline în ciuda multor obstacole și lipsuri existente în sistem. Părintele Teofil Paraianu spunea: „Dacă te uiți la om și cauți răul, vezi răul, dacă te uiți și cauți binele, vezi binele!” A fost o seară a frumosului, a sărbătorii, o seară în care am văzut binele din sistemul de sănătate ..și avem mult mai des nevoie de astfel de seri.  
Premiul a fost o surpriză, da și o bucurie foarte mare pentru că a fost recunoscută oficial în România ceea ce Hospice Casa Speranței face de 20 ani în țară și anume dezvoltarea unui nou domeniu medical: îngrijirile paliative.  Premiul a însemnat mult și pentru familia mea care îmi oferă înțelegere și susținere și îmi permite să-mi dedic timp activitații profesionale.
Vă mulțumesc!

Mălina Dumitrescu, Director PR și Programe, Fundația Hospice “Casa Speranței”:

Am simțit că mă aflu într-un mediu alcătuit din multe somități ale lumii medicale. Odată cu participarea la Gala Sănătății am avut ocazia de a întâlni persoane pe care nu le-aș fi întâlnit în mod obișnuit. Am avut foarte multe emoții și m-am bucurat enorm pentru aprecierea pe care Hospice Casa Speranței a primit-o din partea Galei Sănătății.

Monica Pop, Manager Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice București:

Gala Sanatatii este un eveniment deosebit. După părerea mea, cel mai important din acest domeniu. Ediția din 2011 a fost foarte frumos organizată și prezentată. Premiul m-a bucurat mult și mă onorează în mod deosebit deoarece îl consider unul foarte însemnat. Deși sunt oftalmolog, mi-a mers direct la inimă. Vă mulțumesc pentru faptul că apreciați sănătatea ca domeniu de activitate și lumea medicală prin reprezentanții săi.

Adrian Secureanu, manager general al Spitalului Clinic „Nicolae Malaxa”:

Gala Sănătății a fost un eveniment deosebit și impresionant pentru mine pentru că am avut privilegiul de a mă număra printre nominalizați. M-am bucurat că m-am putut afla printre personalitățile lumii medicale și că am putut schimba impresii alături de colegii mei. Acum ne facem planuri de viitor și așteptăm să fim invitați și la următoarea ediție.

Ioan Cordoș, şeful Clinicii de Chirurgie Toracică a Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”:

A fost foarte frumos la Gala Sănătății și asta datorită organizării splendide. M-am simțit foarte bine și asta pentru că am stat la masă cu niște vechi prieteni de-ai mei, dar și pentru că ați reușit să adunați laolaltă niște oameni deosebiți, pe care nu aș fi avut ocazia de a-i întâlni dacă nu ar fi fost Gala Sănătății. De asemenea, juriul m-a încântat prin alegerile făcute. Vă felicit !
 
Bogdan Marinescu, şeful departamentului de Reproducere Umană Asistată din cadrul Spitalului Clinic de Obstetrică- Ginecologie “Panait Sârbu” din Bucureşti:

Am participat la un eveniment de excepție, alături de oameni de excepție. Am înmânat un premiu și am primit un premiu. M-am simțit foarte bine la Gala Sănătății alături de colegii de breaslă. Însă ceea ce m-a încântat cel mai mult a fost organizarea unui astfel de eveniment în condițiile actualului sistem de sănătate. Felicit Sănătatea Media Group atât pentru organizare, cât și pentru pasiunea față de medicină
Daniela Arnautu, șef secție departamentul social, Ziarul Ring:

Gala Sănătății a reprezentat un eveniment dedicat excelenței în domeniul medical, al recunoașterii valorilor din sistem și s-a remarcat prin eleganță pentru că a reunit nume importante din domeniu, specialiști cu o incontestabilă valoare profesională și umană. Organizarea a fost excelentă și bine structurată și aici mă refer la alternarea filmulețelor de prezentare a activității unor specialiști și organizații și decernarea premiilor pe diverse categorii. M-am simțit excelent. Evenimentul a constituit un bun prilej de a reîntâlni nume mari ale medicinei românești. Chiar este o relizare să reusești să aduci în aceeași sală cele mai importante figuri ale medicinei românești. Premiul pe care l-am primit m-a onorat și m-a bucurat enorm. El reprezintă pentru mine recunoașterea muncii mele și a importanței pe care ziarul Ring o acordă subiectelor legate de domeniul sanitar pe toate paliere lui: spitale, medici, farmacii, firme de medicamente, autorități. Și când recunoașterea vine din partea unor specialiști de marcă, așa cum au fost membrii juriului, bucuria este și mai mare. Acest premiu constituie, în același timp, un imbold pentru mai departe, pentru noi proiecte legate de sistemul sanitar, dar și pentru menținerea aceleiași linii, echidistante, în prezentarea știrilor legate de problemele sau reușitele din sistemul sanitar românesc.

Prof. dr. Crina Sinescu, șeful secției de cardiologie a Spitalului Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni:
 
Gala Sănătății este cel mai important eveniment de recunoaștere a valorilor din sănătătate și spun asta deoarece deși se află la a III-a  ediție, deja este perceput ca un reper important media, de promovare a valorilor din medicina românească, și nu mă refer numai la practicanții acestei profesiuni, ci și la toți profesioniștii adiacenți: firme de medicamente, de aparatură medicală, mass-media cu preocupari pe medicină, sănătate, cercetare medicală. În ceea ce privește organizarea, evenimentul s-a remarcat prin calitatea prezentării, locația distinsă, foarte bine aleasă și reunirea unui număr impresionant de persoane din lumea medicală. Atmosfera a fost una foarte plăcută și pot spune că m-am simțit excelent. A fost o surpriză deosebit de placută  și sunt extrem de onorată de recunoașterea și distincția acordate și vreau pe această cale să va mulțumesc vouă, organizatorilor, că depuneți un astfel de efort anual, care ridică sistemul sanitar românesc la adevărata sa valoare. Voi ne faceți să fim mai buni !

Dr. Dana Jianu, medic primar chirurgie plastică-estetică Centrului Medical ProEstetica:
 
Apreciez Gala Sănătății de anul acesta ca fiind o reușită profesională, prilej cu care adresez  felicitări organizatorilor: Dnei Simona Maria Vladica – Director al Grupului Sănătatea Media și întregii echipe! Evenimentul a avut un mesaj pozitiv, considerând că a oferit  medicilor din spitalele și clinicile din România aprecierea pe care eforturile lor o merită, dar și pentru că aceste premii constituie în sine un stimulent pentru activitatea lor viitoare într-un sector atât de important pentru noi toți. 

 Mă bucură și faptul că ProEstetica Sana Bali Spa s-a numărat printre laureați și sper ca rezultatele pe care acest așezământ de sănătate și relaxare le va obține împreună cu celelalte unități din cadrul Grupului ProEstetica – Centrul Medical ProEstetica, ProEstetica Medical Spa , ProEstetica Bali Spa Radisson și ProEstetica Sana Bali Spa- ne vor plasa pe locul cel mai înalt al podiumului în anul 2012.

 Încă o dată multumim Dnei Deputat Rodica Nassar –  Președintele Comisiei pentru Sănătate și Familie din Camera Deputatilor,  Dlui Consilier Parlamentar As. Univ. Dr. Cristian Costescu, Dlui Rector Prof.Univ. Dr. Florian Popa, Dlui Prof. Univ. Ioan Lascăr și nu în ultimul rând, Dnei Prof. Univ. Monica Pop pentru aprecierea pe care ne-au oferit-o și care, prin suportul lor moral, ne motivează și mai mult în efortul de a dărui semenilor noștri „Frumusețe prin Sănătate” !
 
Dr. Lucian Duță, Președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate:
CNAS și eu personal suntem onorați de acordarea acestui premiu, pe care-l considerăm atât o recunoaștere a implicării și a succeselor înregistrate până acum în introducerea și implementarea SIUI, cât și un stimulent pentru a ne îmbunătăți continuu activitatea în domeniul informatizării sistemului de asigurări sociale din România. SIUI, corelat cu celelalte proiecte (prescripția electronică, cadrul de sănătate și fișa electronică a pacientului), au ca scop oferirea pârghiilor necesare sistemului de asigurări sociale pentru ameliorarea continuă a  furnizării și a calității serviciilor medicale pentru populație.
Rodica Tănăsescu, Președinte Societatea Națională de Medicină a Familiei:
Sănătatea noastră este de atâtea ori ”bolnavă’’…Trăim într-o lume în care medicii și medicina nu sunt răsfățați. Mai degrabă minimalizați, certați, ignorați. Iată că, în prag de sărbători, Sănătatea Media Group a dorit, așa cum o face de trei ediții încoace, să răsplătească slujitori ai sănătății, să atragă atenția asupra nevoii de sănătate. Să ne adunăm ca să evidențiem împreună, competiția, dar și alianța firească  între medici, asociații ale pacienților, societăți medicale sau presă. Toți avem un stăpân absolut:  sănătatea oamenilor.
 Medicina românească are tradiție și o specială reputație, dar nevoile sau resemnarea ne fac uneori să uităm că suntem datori să continuăm această traditie onorantă.
Suntem cu toții responsabili să încurajăm performanța, să muncim împreună și să aducem  sănătatea în locul ei firesc în inima noastră și în societatea noastră.
Gala Sănătății ne-a dăruit tuturor o seară de răsfăț și de recunoaștere. O seară de neuitat. Dar și o mare responsabilitate pentru viitor.
Sănătatea Media Group a adus, în prag de Moș Crăciun, o seara care sărbătorește medicina. Mă bucură și sunt onorată pentru tot ce s-a întamplat în acea seară. Efortul unei echipe, echipa Societății Naționale de Medicină Familiei a fost splendit răsplatit.

Vă mulțumesc și succes pe mai departe !

Diana Brâncuş, reporter TVR:

Gala Sănătăţii este, pe drept cuvânt, locul unde întâlneşti valorile din acest domeniu atât de important pentru orice om. Rareori ai ocazia să vezi laolaltă atâţia medici excepţionali, profesionişti din tot sistemul sanitar şi oameni care şi-au dedicat viaţa celor care suferă. E ca o mare întâlnire de familie. E o bucurie să vezi, într-un singur loc, atâţia oameni pe care-i cunoşti şi îi stimezi. De unii te simţi apropiat sufleteşte, îţi sunt dragi, chiar dacă poate nu i-ai întâlnit niciodată faţă în faţă. Dăruirea de sine şi Dragostea de oameni depăşesc însă orice bariere.
La Gală, nici nu ştii încotro să te uiţi. Oriunde ai întoarce capul, îi recunoşti pe profesioniştii din Sănătate. Din păcate, timpul este prea scurt pentru a putea sta de vorbă cu toţi cei pe care-i cunoşti şi ale căror merite sunt recunoscute prin premiile anuale.
 
Când mi-am auzit numele şi am fost invitată pe scenă, am fost realmente surprinsă, mai ales că e prima oară când m-am înscris în competiţie. Chiar nu mă aşteptam să urc pe podium în seara Galei, fiindcă sunt mulţi jurnalişti de valoare pe Sănătate. Nici nu-mi pregătisem un discurs.
 
Mă simt extrem de onorată de acest premiu, mai ales că evaluarea a fost făcută de către un juriu format din atâţia profesionişti de mare valoare ai României. Până acum am realizat nenumărate reportaje, anchete şi interviuri cu specialiştii din Sănătate şi nu numai. Am încercat mereu să le arăt oamenilor cât de important este să se îngrijească de sănătatea lor trupească şi sufletească, să ştie ce ar trebui să facă şi ce vor putea face, datorită cercetătorilor. Şi dacă măcar un singur om poate avea astfel o viaţă mai bună, înseamnă că efortul merită. Iar când vine şi un premiu, te bucuri enorm să vezi că eforturile îţi sunt recunoscute. Şi asta te motivează să continui şi să-ţi îndeplineşti misiunea cât mai bine.
Conf. Dr. Corneliu Zeana, Vicepreşedinte SMSPR:
Stimată Doamnă Dr Simona Vlădica

Vă felicit din toată inima pentru reuşita Galei, un eveniment de seamă pentru tagma medicală. Totul a fost la înălţime. Societatea Medicilor Scriitori şi Publicişti Români,(sunt vicepreşedintele SMSPR) vă transmite cele mai calde aprecieri. Înclin să-mi exprim toată recunoştinţa şi totodată preţuirea pe care v-o port.

Prof. Dr. Alexandru Vladimir Ciurea, Şef Secţie Neurochirurgie şi Director Ştiinţific în cadrul Spitalului Sanador:

Inca o data felicitari pentru Gala Sanatatii

Adunarea tuturor personalitatilor medicale la Gala Sanatatii a avut un impact cu totul deosebit.Efortul dumneavoastra este minunat si realmente linisteste animozitatile si orgoliile din medicina.

Intrucat nu am niciun fenomen de invidie, gelozie fata de colegii mei, consider ca toate premiile au fost corect acordate si total meritate. Pentru anul viitor v-as propune si un premiu de recunoastere internationala- titluri, publicatii etc.
Prof. Dr. Mircea Ioan Popa, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”, Bucureşti:

Ați fost foarte tari! (din nou)

(și nu credem că sunt mulți cei care realizează cât a fost de muncă / de toate tipurile / și cât stres, pentru ca totul să meargă strună).

Izabel Lazar, Ambasada Braziliei la Bucureşti:
Stimată doamnă dr. Simona Maria Vlădica,
Doresc pe această cale să vă felicit pentru organizarea impecabilă a Galei Sănătății. Am fost impresionată de profesionalismul echipei pe care o conduceți, de atmosfera festivă pe care ați creat-o din postura de gazdă și de distinșii oaspeți din domeniul medical ce au luat parte la eveniment.
Ana-Maria Zamfir, Vicepresedinte Asociaţia pentru Sănătatea Mintală a Copilului
Felicitam organizatorii si castigatorii! Salutam initiativa si proiectul dumneavoastră pentru promovarea valorilor care asigură sănătatea noastră!
Vă rugăm să ne trimiteţi impresiile şi comentariile dumneavoastră folosind formularul de mai jos. Mulţumim!

 

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*