Premiul pentru cea mai implicata asociatie de pacienti GS 2012

\

Premiul pentru cea mai implicată asociaţie de pacienţi a fost ofetir și anul acesta la Gala Sănătății. Premiul se acordă acordă pentru activitate intensă în susţinerea proiectelor de informare, asistenţă şi sprijinire a pacienţilor. Premiază cele mai bune proiecte iniţiate de asociaţiile de pacienţi pentru persoanele cu diferite afecţiuni.

"Premiul se acordă pentru deosebita implicare a doamnei Nadia Ulmeanu în sprijinul copiilor bolnavi de cancer", a afirmat în cadrul Galei Sănătății moderatoarea evenimentului, Simona Maria Vlădica. Emoționată la primirea medaliei, asistenta șefă de la I.C. Fundeni le-a mulțumit organizatorilor: "Mulțumesc mult! Nu mă așteptam să se întâmple acest lucru, dar uite, că după 13 ani, s-a întâmplat."

Locurile II și III au fost ocupate de către președintele Asociației Ȋncrederea, doamna Felicia Maria Vasilica, respectiv președintele Asociației Sweet Land, doamna Liliana Moldoveanu.

Gala Sǎnǎtǎții este un eveniment organizat de Sǎnǎtatea Media Group și a avut ca partener oficial, la ediţia de anul acesta, Primǎria Sectorului 5 din București. Sponsorii celei de-a patra ediții a Galei Sǎnatații sunt: AstraZeneca, Roche, EGO Fashion, Sabion, House of Art, Hess Autoconcept, BeYu, Haute Beautik Parfumerie, Asociația "Arta nu mușcǎ" și fashion-designerul Carmen Emanuela Popa. Invitatul acestei ediții a fost Adina Buzatu care a ȋncȃntat sala printr-o prezentare de ținute vestimentare pentru bǎrbați. Sănătatea Media Group le mulțumește tuturor pentru implicarea în organizarea Galei Sănătății, ediția a IV-a.