Valorile din lumea medicală, premiate la Gala Sănătății 2011

Gala Sănătății, cel mai important și mai așteptat eveniment al anului, a premiat în seara de 14 decembrie valorile din domeniul sănătății. Fie că a fost vorba despre medici renumiți, manageri de spitale, reprezentanți ai societăților medicale, ai asociațiilor de pacienți și ai asociațiilor studențești, toți s-au reunit în Salonul de Recepții al Palatului Parlamentului pentru a asista la ceremonia de acordare a premiilor pentru excelență în medicină.

Într-un decor de excepție, Lector. Univ. Drd. Simona Maria Vlădica, Director General al Sănătatea Media Group, a oferit pe rând premiile Galei Sănătății, ediția a III-a. Astfel, au fost acordate premiile jurizate: Premiul pentru cel mai performant management medical, sector public și privat, Premiul pentru excelență în cercetare, dezvoltare și inovație în medicină, Premiul pentru cea mai bună campanie de informare publică în domeniul sănătății, Premiul pentru cea mai dinamică societate medicală, Premiul pentru cea mai implicată asociație de pacienți, Premiul pentru cea mai activă asociație a studenților la medicină, Premiul pentru cel mai bun jurnalist pe sănătate, Premiul pentru implicare deosebită în activitatea didactică și Premiul eco-sănătate.

La acestea s-au adăugat premiile de excelență, precum și premiile Explore Medicine TV. Din cadrul Galei Sănătății, ediția a III-a nu puteau lipsi premiile consacrate, o categoria aparte, devenită deja tradiție. Au fost premiate personalitățile medicale pentru pasiune și devotament în medicină, pentru întreaga carieră medicală, precum și pentru aportul deosebit în medicina de urgență.

Un rol foarte important în desfășurarea Galei Sănătății, ediția a III-a l-a avut și comisia de jurizare formată din 15 membri conduși de rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti. Din acest motiv Lector. Univ. Drd. Simona Maria Vlădica a ținut să le mulțumească în mod special și să îi felicite pentru implicarea în recunoașterea și premierea valorilor din sănătate.

Gala Sănătății, ediția a III-a este un eveniment care nu ar fi putut fi realizat fără ajutorul sponsorilor care au decis să se alăture acestei cauze și să promoveze valorile din domeniul sănătății. Este vorba despre GlaxoSmithKline (GSK), AstraZeneca, Servier, Fundația Vodafone, Roche și Amgen.