Premiul pentru excelenta in cercetare, dezvoltare si inovatie in medicina

Un alt premiu deosebit decernat la Gala Sănătății a fost "pentru excelenţă în cercetare, dezvoltare şi inovaţie în medicină". Locul I a fost câştigat de Prof. Dr. Alexandru Ciocâlteu, Managerul Spitalului Clinic de Urgență „Sf. Ioan" București. "Vă mulțumesc pentru premiu. Am petrecut o seară foarte plăcută printre colegi", a declarat Prof. Dr. Alexandru Ciocâlteu la primirea premiului.

Pe locurile 2 şi 3 s-au situat Alina Ciovlică, Manager Radioterapie la Centrul Gral Medical şi Prof. Dr. Petrişor Geavlete, şeful Clinicii de Urologie din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă „Sf. Ioan".

S-a apreciat introducerea şi practicarea cu succes a unei proceduri sau metode de diagnostic şi tratament revoluţionare, precum și iniţiativa de a îmbunătăţi practica medicală în România şi eforturile pentru alinierea sistemului românesc la nivel european.

Gala Sănătății, ediția a III-a, este un eveniment marca Sănătătatea Media Group, condus și coordonat de Simona Maria Vlădica și organizat anul acesta în colaborare cu Comisia pentru Sănătate a Camerei Deputaților.