Personalitati de marca in juriul Galei Sanatatii 2011

Gala Sănătății, cel mai important și cel mai așteptat eveniment al anului, a reunit nume importante din lumea medicală, însuși juriul care a deliberat fiind format numai din personalități marcante și lideri de opinie în domeniul medical.

Întreaga ședință de jurizare a fost coordonată Prof. Univ. Dr. Florian Popa, rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti, președintele juriului Galei Sănătății și de Rodica Nassar, vicepreședintele comisiei și totodată preşedintele Comisiei pentru Sănătate şi Familie a Camerei Deputaţilor. De asemenea, dn comisia de jurizare au mai făcut parte Prof. Univ. Dr. Bogdan Marinescu, şeful Departamentului de Reproducere Umană Asistată din cadrul Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie „Panait Sârbu" din Bucureşti, Prof. Univ. Dr. Ioan Lascăr, şeful Secţiei de Chirurgie Plastică şi Microchirurgie din cadrul Spitalului de Urgenţă Floreasca, Prof. Univ. Dr. Eugen Brătucu, şeful Secţiei de Chirurgie din cadrul Institutului Oncologic Bucureşti, Prof. Univ. Dr. Mircea Beuran, şeful Secţiei de Chirurgie Generală din cadrul Spitalului de Urgenţă Floreasca, Prof. Univ. Dr. Dragoş Stanciu, decanul Facultăţii de Medicină Dentară din Bucureşti, Prof. Univ. Dr. Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din Bucureşti, Prof. Univ. Dr. Marius Bojiţă, preşedintele Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu" din Cluj, Cristian Costescu, Consilier parlamentar Comisia pentru Sănătate şi Familie Camera Deputaţilor, Chestor Dr. Marian Burcea, Director General Casa Opsnaj, Conf. Univ. Dr. Cristian Celea, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Bucureşti, Florin Condurăţeanu, unul dintre cei mai apreciați jurnaliști din domeniul sănătății. O prezență marcantă în juriul Galei Sănătății 2011 a fost și Lector Univ. Drd. Simona Maria Vlădica, director general Sănătatea Media Group.

"Sarcina mea a fost foarte ușoară pentru că, după cum vedeți, sunt oameni cunoscuți, oameni a căror posibilitate de evaluare nu poate fi contestată. Pentru mine, Sănătatea Media Group  face un efort deosebit în a încuraja în această perioadă dificilă eforturile unor colegi sau organizații care au participat la acest concurs", a subliniat Prof. Florian Popa, președintele comisiei de jurizare a Galei Sănătății.

Gala Sănătății, ediția a III-a este un eveniment marca Sănătătatea Media Group, condus și coordonat de Simona Maria Vlădica și organizat anul acesta în colaborare cu Comisia pentru Sănătate a Camerei Deputaților.