Premiile pentru excelență

Premierea excelenței în medicină este deja o tradiție a Galei Sănătății. Este și motivul pentru care, și anul acesta, au fost acordate premiile de excelență în medicină.

Astfel, Premiul pentru „Informatizarea Sistemului de Asigurări de Sănătate" a fost câştigat de Dr. Nicolae Lucian Duţă, Președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Premiul pentru „Pionierat în dezvoltarea serviciilor medicale" i-a revenit domnului Prof. Dr. Dan Mircea Enescu, managerul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu", în timp ce Premiul pentru "Promovarea tehnologiilor moderne de investigaţie medicală" i-a fost înmânat domnului Dr. Florin Adrian Secureanu, managerul Spitalului Clinic "Nicolae Malaxa".

Premiul special al juriulu a fost acordat doamnei Prof. Univ. Dr. Monica Pop, pentru „dezvoltarea managerială a unui spital public de urgenţă". "Vă mulțumesc foarte mult pentru premiu. Îi mulțumesc și domnului profesor, Andrei Firică, acre nu este în sală acum, directorul Direcției de Sănătate Publică. El a avut curajul să mă numească în această funcție, eu fiind la vremea respectivă cel mai tânăr medic din Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice. Le datorez foarte multe și colegilor mei de spital, care nu doar m-au ajutat, ci m-au și acceptat și s-au purtat extraordinar de frumos", a declarat la primirea premiului Prof. Univ. Dr. Monica Pop

Gala Sănătății, ediția a III-a, este un eveniment marca Sănătătatea Media Group, condus și coordonat de Simona Maria Vlădica și organizat anul acesta în colaborare cu Comisia pentru Sănătate a Camerei Deputaților.