Premiul pentru implicare deosebita in activitatea didactica GS 2012

Implicarea, dedicarea și rezultatele deosebite în activitatea universitară, au fost răsplătite și anul acesta, la cea de-a IV-a ediție a Galei Sănătății. Locul I la categoria implicare deosebită în activitatea didactică a fost câștigat de prof.dr. Anca Dana Buzoianu, decanul Facultǎții de Medicinǎ „Iuliu Hațieganu" din Cluj-Napoca.

Locul secund a fost ocupat Vasile Grosoşiu, preşedintele Asociaţiei Salvatorilor Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă, iar pe locul al III-lea s-a clasat conf. univ. dr. Florin Filipoiu, șeful catedrei de Anatomie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila" din București.

"A fost o adevărată surpriză pentru mine și este recunoașterea unui efort pe care îl fac pentru ca Anatomia să rămână nu numai în mințile studenților, ci și în sufletele lor", a declarat conf. univ. dr. Florin Filipoiu, câștigătorul locului III.

În acordarea premiului pentru implicare deosebită în activitatea didactică, membrii juriului au ținut cont de câteva aspecte importante legate de legătura stabilită între profesor și elev, dar și de calitatea conţinutului didactic transmis şi implicarea în proiecte educaţionale.

Gala Sǎnǎtǎții este un eveniment organizat de Sǎnǎtatea Media Group și a avut ca partener oficial, la ediţia de anul acesta, Primǎria Sectorului 5 din București. Sponsorii celei de-a patra ediții a Galei Sǎnatații sunt: AstraZeneca, Roche, EGO Fashion, Sabion, House of Art, Hess Autoconcept, Beyu, Haute Beautik Parfumerie, Asociația "Arta nu mușcǎ" și fashion-designerul Carmen Emanuela Popa. Invitatul acestei ediții a fost Adina Buzatu care a ȋncȃntat sala printr-o prezentare de ținute vestimentare pentru bǎrbați. Sănătatea Media Group le mulțumește tuturor pentru implicarea în organizarea Galei Sănătății, ediția a IV-a.