Premiul pentru cea mai activa asociatie a studentilor la medicina GS 2012

Societatea Studenților în Medicină din București a câștigat locul I la cea de-a IV-a ediție a Galei Sănătății, după un an plin de proiecte de voluntariat încheiate cu succes. Premiul i-a fost înmânat președintelui, Cristian Moise, de către Mirela Vasile, reprezentant AstraZeneca.

Locul II pentru „Cea mai activǎ asociație a studenților la medicinǎ" a fost ocupat de Societatea Studenților Mediciniști din Craiova, iar locul al III-lea a fost cȃștigat de către Asociația Studenților Mediciniști Arǎdeni.

"Mulțumim colegilor noștri, studenți la medicină, pentru faptul că sunt acolo, în prima linie, muncind și creând o comunitate studențească unită și activă, menită să schimbe mediul înconjurător în bine. Mulțumim conducerii U.M.F. Carol Davila, domnului rector acad. Ioanel Sinescu, doamnei decan prof. univ. dr. Doina Pleșca și tuturor domnilor și doamnelor prorectori și prodecani pentru sprijinul acordat în campaniile noastre", a declarat Cristian Moise pentru Explore Medicine TV.

Gala Sǎnǎtǎții este un eveniment organizat de Sǎnǎtatea Media Group și a avut ca partener oficial, la ediţia de anul acesta, Primǎria Sectorului 5 din București. Sponsorii celei de-a patra ediții a Galei Sǎnatații sunt: AstraZeneca, Roche, EGO Fashion, Sabion, House of Art, Hess Autoconcept, Beyu, Haute Beautik Parfumerie, Asociația "Arta nu mușcǎ" și fashion-designerul Carmen Emanuela Popa. Invitatul acestei ediții a fost Adina Buzatu care a ȋncȃntat sala printr-o prezentare de ținute vestimentare pentru bǎrbați. Sănătatea Media Group le mulțumește tuturor pentru implicarea în organizarea Galei Sănătății, ediția a IV-a.