Premiile pentru cel mai performant management medical

Gala Sănătății 2011 a acordat și premiile pentru cel mai performant management medical din sectroul public, dar și din cel privat. Locul 1 la categoria "Premiul pentru cel mai performant management medical din sectorul public" i-a revenit domnului Prof. Univ. Dr. Petru Armean, Manager la Spitalul "Prof.Dr.Th.Burghele". Prof. Univ. Dr. Petru Armean a ținut să mulțumească în fața tuturor valorilor din lumea medicală pentru acordarea premiului, afirmând totodată că a fi manager este cea mai grea funcție din sistemul sanitar.

La aceeași categorie, locul 2 a revenit domnului Dr. Marius Savu, Director Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, iar locul 3 profesorului universitar dr. Gheorghe Peltecu, Manager la Spitalul Clinic de Obstetrică şi Ginecologie Filantropia din Bucureşti.

Locul I la categoria "Premiul pentru cel mai performant management medical din sectorul privat" a fost câștigat de Dr. Cătălin Copăescu, Managerul Centrului de Diagnostic şi Tratament Delta Hospital. "Vă mulțumesc pentru recunoaștere și apreciere", a fost mesajul Dr. Cătălin Copăescu pentru juriu și organizatori.

Prof. Dr. Konstantinos Giatras, Director General la Spitalul Athena Timişoara, alături de Dr. Nicolae Marcu, Director Executiv MedLife – Locul II și Dr. Bogdan-Dimitrie Niculae, Directorul Centrului Medical LASERMED – Locul al III-lea.

S-au apreciat cele mai eficiente programe de dezvoltare și cel mai productiv management al calității, precum și calitatea serviciilor de îngrijire a pacientului şi siguranța acestuia, gradul de modernizare și confort al instituțiilor, calitatea serviciilor medicale prestate și profesionalismul personalului.

Gala Sănătății, ediția a III-a, este un eveniment marca Sănătătatea Media Group, condus și coordonat de Simona Maria Vlădica și organizat anul acesta în colaborare cu Comisia pentru Sănătate a Camerei Deputaților.