Premiul pentru cel mai bun management medical din sectorul public GS 2012

Deși sunt medici iluștri, își dedică o parte din timpul lor și managementului unui spital, încercând să crească calitatea serviciilor de îngrijire a pacientului şi siguranța acestuia, gradul de modernizare și confort al instituțiilor, calitatea serviciilor medicale prestate și profesionalismul personalului. Este vorba despre managerii de spital, care au fost premiați în cadrul Galei Sănătății, ediția a IV-a.

Cei trei manageri finaliști au fost premiați de către prof. univ. dr. Crina Sinescu, șeful secției de Cardiologie și Medicină Internă din cadrul Spitalului Clinic de Urgență "Bagdasar-Arseni" pentru cele mai eficiente programe de dezvoltare și cel mai productiv management al calității.

Astfel, pe locul I s-a clasat conf. dr. Alexandru Irimie, rectorul UMF „Iuliu Hațieganu", locul II a mers cǎtre domnul conf. dr. Cǎtǎlin Cȋrstoiu, managerul Spitalului Universitar de Urgență din București, iar locul III cǎtre domnul prof.dr. Grigore Tinicǎ, managerul Institutului de Boli Cardiovasculare din Iași.

Gala Sǎnǎtǎții este un eveniment organizat de Sǎnǎtatea Media Group și a avut ca partener oficial, la ediţia de anul acesta, Primǎria Sectorului 5 din București. Sponsorii celei de-a patra ediții a Galei Sǎnatații sunt: AstraZeneca, Roche, EGO Fashion, Sabion, House of Art, Hess Autoconcept, Beyu, Haute Beautik Parfumerie, Asociația "Arta nu mușcǎ" și fashion-designerul Carmen Emanuela Popa. Invitatul acestei ediții a fost Adina Buzatu care a ȋncȃntat sala printr-o prezentare de ținute vestimentare pentru bǎrbați. Sănătatea Media Group le mulțumește tuturor pentru implicarea în organizarea Galei Sănătății, ediția a IV-a.