Premiul pentru cel mai bun jurnalist pe sanatate GS 2012

Pentru că ne țin la curent cu noutățile din lumea medicală, ne informează în legătură cu diverse afecțiuni și posibilități de tratament, Gala Sănătății i-a premiat și anul acesta pe cei mai buni jurnaliști din domeniul medical.

Comisia de jurizare a ținut cont în acordarea premiilor de profesionalismul, dedicarea şi corectitudinea în actul jurnalistic. De asemenea, a fost apreciată abordarea unor teme de maxim interes şi actualitate, pe domeniul sănătăţii.

"Premiul pentru cel mai bun jurnalist pe sănătate se acordă pentru că într-adevăr sunt oameni dedicați, care cu pasiune, cu dăruire, cu implicare, în fiecare zi sunt pe teren sau sunt în studiourile de filmare pentru a ne ajuta, a ne învăța, a ne informa pentru a avea un stil de viață mai sănătos", a anunțat premiul Simona Maria Vlădica, director general Sănătatea Media Group.

Astfel, locul I a fost ocupat de Maria Dragotă, redactor-șef al secției medicale, revista Viața Medicalǎ și oferit de Acad. Dr. Dan Mircea Enescu, președintele Comisiei de Jurizare. Cu o experiență de 12 ani în sistemul medical ca medic primar pneumolog, Maria Dragotă și-a dedicat ultimii 5 ani de activitate meseriei de jurnalist în domeniul medical: "Am speranța și convingerea că îi pot ajuta pe mulți mai mulți pacienți, de data aceasta indirect, oferind informație precisă, corectă celor care îi tratează pe pacienți", a declarat câștigătoarea locului I la secțiunea cel mai bun jurnalist.

Pe locul II și III s-au clasat Daniela Lefter, reporter Prima TV și Florentina Ilie, reporter la Antena1.

Gala Sǎnǎtǎții este un eveniment organizat de Sǎnǎtatea Media Group și a avut ca partener oficial, la ediţia de anul acesta, Primǎria Sectorului 5 din București. Sponsorii celei de-a patra ediții a Galei Sǎnatații sunt: AstraZeneca, Roche, EGO Fashion, Sabion, House of Art, Hess Autoconcept, Beyu, Haute Beautik Parfumerie, Asociația "Arta nu mușcǎ" și fashion-designerul Carmen Emanuela Popa. Invitatul acestei ediții a fost Adina Buzatu care a ȋncȃntat sala printr-o prezentare de ținute vestimentare pentru bǎrbați. Sănătatea Media Group le mulțumește tuturor pentru implicarea în organizarea Galei Sănătății, ediția a IV-a.