Premiul “Pasiune şi devotament”

 

Gala Sănătății, ediția a III-a, primul eveniment care premiază realizările deosebite în domeniul sănătăţii a reunit în data de 14 decembrie medici, academicieni, oameni de afaceri, jurnalişti şi politicieni pentru a asista la ceremonia de decernare a premiilor Gala Sănătății. O categorie deja cunoscută în cadrul Galei Sănătății a fost cea a Premiilor consacrate. Acestea sunt: "Premiul Pasiune şi Devotament în Medicină", „ Premiul pentru Întreaga Carieră Medicală" și "Premiul Management în Medicina de Urgenţă".

Premiul Pasiune și Devotament a fost decernat, cu sprijinul academicianului prof.univ. Bogdan Marinescu, domnului profesor Vlad Tica, vicepreședintele Colegiului Medicilor din România.

Prof.univ.dr. Vlad Tica s-a declarat deosebit de emoționat pentru primirea acestui premiu deosebit de important și a mulțumit pentru "normalitatea instituită de Sănătatea Media Group în recunoașterea valorilor din medicină".

Gala Sănătății, ediția a III-a este un eveniment marca Sănătătatea Media Group, condus și coordonat de Simona Maria Vlădica și organizat anul acesta în colaborare cu Comisia pentru Sănătate a Camerei Deputaților.