Premiul pentru cel mai bun jurnalist pe sanatate

Profesionalismul, dedicarea şi corectitudinea în actul jurnalistic, pe domeniul sănătăţii, au fost și ele premiate la Gala Sănătății. Și pentru că acestea au fost caracteristicile tuturor nominalizaților la categoria "Premiul pentru cel mai bun jurnalist pe sănătate", juriul a decis să fie acordat doar premiul 1 pentru fiecare categorie de presă, câştigătorii fiind Daniela Arnăutu, redactor la ziarul Ring pentru presă scrisă, Diana Brâncuş, reporter TVR și Camelia Moise, reporter Realitatea TV, pentru televiziune, în timp ce Adriana Turea de la Radio România Actualităţi a câştigat locul 1, secţiunea radio.

Cele patru câștigătoarea ale "Premiul pentru cel mai bun jurnalist pe sănătate", Daniela Arnăutu, Diana Brâncuş, Camelia Moise și Adriana Turea au mulțumit organizatorilor pentru premiu și au declarat că acest premiu l-au dedicat publicului pentru care lucrează zi de zi.

Gala Sănătății, ediția a III-a, este un eveniment marca Sănătătatea Media Group, condus și coordonat de Simona Maria Vlădica și organizat anul acesta în colaborare cu Comisia pentru Sănătate a Camerei Deputaților.