Premiul eco-sanatate si Premiul noutatea anului

 

Pentru că de la an la an, standardele Galei Sănătății cresc odată cu experiența, anul acesta, la ediția a III-a, au fost introduse două noi categorii: Premiul eco-sănătate și Premiul noutatea anului.

Astfel, Conf.Univ.Dr. Victor Purcărea a fost cel care a câștigat Premiul eco-sănătate pentru încurajarea adoptării unui stil de viaţă sănătos și pentru organizarea Congresului Internațional Sănătate-Alimentație-Bunăstare. "Vă mulțumesc pentru acest premiu, însă inițiatorul și sufletul a fost domnul prof. univ. dr. Florian Popa, Rectorul Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila", care merită toate aplauzele", a declarat Conf.Univ.Dr. Victor Purcărea. Locurile 2 şi 3 au fost ocupate de Dr. Dana Jianu, medic primar chirurgie plastică-estetică Centrul Spa Bali şi Dr. Vasilică Cristescu, Manager Institutul Naţional de Diabet, Nutriţie şi Boli metabolice "Prof. N. C. Paulescu".

Premiile "noutatea anului" au fost înmânate de Rodica Nassar, Preşedinta Comisiei pentru Sănătate şi Familie a Camerei Deputaţilor. Locul 1 a fost câştigat de doamna dr. Rodica Tănăsescu, Președintele Societății Naționale de Medicina Familie (SNMF). "Mulțumesc organizatorilor pentru că iată, sănătatea este prețuită și slujitorii săi de asemenea. Sunt fericită și cred că specialitatea de medicină de familie are nevoie de o pregătire tot mai bună. Este și motivul pentru care am creat proiectul e-learning", a afirmat dr. Rodica Tănăsescu, Președintele Societății Naționale de Medicina Familie (SNMF). Locul 2 a fost ocupat de Roman Viorel, Asociaţia Alianţa pentru Lupta Împotriva Alcoolismului şi Toxicomaniilor.

Gala Sănătății, ediția a III-a este un eveniment marca Sănătătatea Media Group, condus și coordonat de Simona Maria Vlădica și organizat anul acesta în colaborare cu Comisia pentru Sănătate a Camerei Deputaților.