Premiul pentru cea mai buna campanie de informare publica in domeniul sanatatii – GS 2012

Gala Sănătății, ediția a IV-a a premiat cea mai bună campanie de informare publică în domeniul sănătății pentru pentru proiecte de informare publică pe probleme de sănătate, cu scop de prevenţie sau promovare a unei conduite responsabile în faţa bolii. De asemenea, se premiază iniţiativa, importanţa şi impactul unei campanii derulate în scopul informării publice pe probleme de sănătate.

Invitata specială, președintele Federației Române de Canotaj, Elisabeta Lipă a fost cea care a înmânat premiile câștigătorilor și care a anunțat și ce locuri au ocupat aceștia. Astfel, pe prima poziție s-a clasat Şerban Blebea, personal trainer la World Class pentru Programul "Let's Jump", locul al II-lea a fost ocupat de Conf. Dr. Camelia Bogdănici pentru Campania „Importanţa controlului oftalmologic precoce la copil pentru prevenirea abliopiei", iar locul al III-lea de către Direcţia Generala de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti pentru Campania „100% bărbat, 100% tată".

"Mă uit în sală și văd numai somități ale medicinei românești și sincer vă spun că sunt foarte emoționată. Aveți o misiune nobilă. În mâinile dumneavostră stă sănătatea noastră. Ce poate fi mai frumos decât să-i spui unui medic mulțumesc pentru că ți-a salvat viața", a declarat Elisabeta Lipă.

Gala Sǎnǎtǎții este un eveniment organizat de Sǎnǎtatea Media Group și a avut ca partener oficial, la ediţia de anul acesta, Primǎria Sectorului 5 din București. Sponsorii celei de-a patra ediții a Galei Sǎnatații sunt: AstraZeneca, Roche, EGO Fashion, Sabion, House of Art, Hess Autoconcept, Beyu, Haute Beautik Parfumerie, Asociația "Arta nu mușcǎ" și fashion-designerul Carmen Emanuela Popa cărora organizatorii le mulțumesc pentru implicare.