Premiul Chirurgul anului GS 2012

Prof. dr. Florian Ioan Ștefan a fost desemnat Chirurgul Anului în cadrul Galei Sănătății , ediția a IV-a. Având la activ peste 10 000 de intervenţii neurochirurgicale, 700 de anevrisme intracraniene și 3012 tumori cerebrale operate în ultimii 12 ani, precum și cea mai mare serie de leziuni de trunchi cerebral efectuată din România, prof. dr. Florian Ioan Ștefan a primit în seara de 5 decembrie aprecierea colegilor de breaslă.

"Acest premiu, îl merită cu prisosință mulți alți chirurgi din această țară pentru că am convingerea că pentru fiecare pacient, chirurgul anului este cel care îl operează. Pentru fiecare chirurg, premiul suprem îl reprezintă sentimentul de recunăștință al pacientului", a declarat Prof. Dr. Florian Ioan Ştefan, şeful Secţiei de Neurochirurgie, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, Cluj-Napoca.

Gala Sǎnǎtǎții este un eveniment organizat de Sǎnǎtatea Media Group și a avut ca partener oficial, la ediţia de anul acesta, Primǎria Sectorului 5 din București . Sponsorii celei de-a patra ediții a Galei Sǎnatații sunt: AstraZeneca, Roche, EGO Fashion, Sabion, House of Art, Hess Autoconcept, Beyu, Haute Beautik Parfumerie, Asociația "Arta nu mușcǎ" și fashion-designerul Carmen Emanuela Popa. Invitatul acestei ediții a fost Adina Buzatu care a ȋncȃntat sala printr-o prezentare de ținute vestimentare pentru bǎrbați. Sănătatea Media Group le mulțumește tuturor pentru implicarea în organizarea Galei Sănătății, ediția a IV-a.