Premiul „Management în medicina de urgenţă”

Gala Sănătății, ediția a III-a, primul eveniment care premiază realizările deosebite în domeniul sănătăţii a reunit în data de 14 decembrie medici, academicieni, oameni de afaceri, jurnalişti şi politicieni pentru a asista la ceremonia de decernare a premiilor Gala Sănătății. O categorie deja cunoscută în cadrul Galei Sănătății a fost cea a Premiilor consacrate. Acestea sunt: "Premiul Pasiune şi Devotament în Medicină", „ Premiul pentru Întreaga Carieră Medicală" și "Premiul Management în Medicina de Urgenţă".

"Premiul Management în Medicina de Urgenţă" a fost decernat, cu sprijinul subsecretarului de stat în Ministerul Sănătății, dr. Raed Arafat, doamnei conf.univ.dr. Ioana Marina Grințescu.

Conf. Univ.Dr. Ioana Grințescu, Șefa Secției de Anestezie – Terapie Intensivă din cadrul Spitalului de Urgență Floreasca, a mulțumit pentru conferirea acestui premiu pe care l-a dedicat întregii echipe care se dăruiește în fiecare zi salvării a mii de vieți.

Gala Sănătății, ediția a III-a este un eveniment marca Sănătătatea Media Group, condus și coordonat de Simona Maria Vlădica și organizat anul acesta în colaborare cu Comisia pentru Sănătate a Camerei Deputaților.