Premiile pentru întreaga carieră medicală

Gala Sănătății, ediția a III-a, o tradiție în recunoașterea valorilor medicale, a oferit și "Premiul pentru întreaga carieră medicală". Acesta a fost câștigat de prof. Crina Sinescu, Șeful Secției de Cardiologie de la Spitalul Clinic de Urgențe "Bagdasar-Arseni".

"Medicina este o profesie, dar această profesie, mai ales în mediul spitalicesc, nu se poate face de unul singur și fără să exagerez, consider că n-aș fi aici, dacă n-ar fi alături de mine colectivul de profesioniști pe care îl conduc la Spitalul Clinic de Urgențe "Bagdasar-Arseni", a declarat prof.univ.dr. Crina Sinescu. Mai mult decât atât, prezența prof. univ. dr. Ioanel Sinescu, cel care i-a înmânat premiul, a fost un alt prilej de bucurie pentru doamna profesor Crina Sinescu.

Un alt premiant al Galei Sănătății la această categorie este Prof.Univ.Dr. Gheorghe Bumbu, decanul Facultății de Medicină din Oradea. Și domnia sa a ținut să mulțumească organizatorilor care știu să aprecieze toate valorile din medicină, indiferent de regiunea unde își desfășoară activitatea.

Gala Sănătății, ediția a III-a, este un eveniment marca Sănătătatea Media Group, condus și coordonat de Simona Maria Vlădica și organizat anul acesta în colaborare cu Comisia pentru Sănătate a Camerei Deputaților.