Premiul pentru cea mai dinamica societate medicala – GS 2012

În seara de 5 decembrie s-au reunit la Palatul Parlamentului cele mai active societăți medicale pentru a asista la ceremonia de decernare a Premiului pentru cea mai dinamică societate medicală. În speranța că activitatea din ultimul an le va fi răsplătită, reprezentanții socetăților medicale au așteptat cu sufletul la gură anunțarea căștigătorilor de către dr. Vasile Cepoi, preşedintele Comisiei Naţionale de Acreditare a Spitalelor.

"Câștigătorul locului al III-lea este doamna Clara Matei, președintele Asociației Medicilor Rezidenți. Locul al doilea se acordă profesorului Ion Brukner, președintele Societății Române de Medicină Internă, iar locul I revine domnului profesor Eugen Brătucu, președintele Societății Române de Chirurgie", a anunțat dr. Vasile Cepoi, felicitându-i pe câștigători. Acestea le-a înmânat diplomele, precum și o medalie câștigătorului locului I, declarând că este prima dată când face acest gest.

Premiul pentru „Cea mai dinamicǎ societatea medicalǎ" i-a fost acordat profesorului Eugen Brătucu pentru vasta activitate derulată pe parcursul anului 2012 și organizarea Congresului Național de Chirurgie, ediția a XXVI-a, unde au participat 1360 de chirurgi din țară și din străinătate. În cadrul congresului s-au luat hotărâri importante privind Revista Chirurgia, în sensul sprijinirii acesteia pentru o mai bună recunoaștere în afara țării.

Gala Sǎnǎtǎții este un eveniment organizat de Sǎnǎtatea Media Group și a avut ca partener oficial, la ediţia de anul acesta, Primǎria Sectorului 5 din București. Sponsorii celei de-a patra ediții a Galei Sǎnatații sunt: AstraZeneca, Roche, EGO Fashion, Sabion, House of Art, Hess Autoconcept, BeYu, Haute Beautik Parfumerie, Asociația "Arta nu mușcǎ" și fashion-designerul Carmen Emanuela Popa. Invitatul acestei ediții a fost Adina Buzatu care a ȋncȃntat sala printr-o prezentare de ținute vestimentare pentru bǎrbați. Sănătatea Media Group le mulțumește tuturor pentru implicarea în organizarea Galei Sănătății, ediția a IV-a.